lauantai 25. tammikuuta 2014

Koh Chang, Thaimaa


Helou, reissun viiminen kohde Koh Chang. Otettiin tää kohde vähän tämmösenä rentoilu-rantaloma kohteena. Ollu niin vilkkaat kolme viikkoa, kun on juostu paikasta toiseen ja  nyt oli sit aika levittää tavarat ja nauttia pelkästään tuosta lämmöstä ja merestä.
Saavuttiin Koh Changin saarelle illalla ja tuttava oli suositellut meille Lonely beachia. Myös meijän bussikuski halus viedä meijät sinne yhteen tiettyyn paikkaan. No, sen suurempia ajatuksia miettimättä kuski vei meijät Siam hut nimiseen majotuspaikkaan. Paikka oli täynnä, mutta meille annettiin silti bungalow. Oltiin vähän silleen, että täh?, mut silti ihan onneissamme siihen asti, kunnes astuttiin sisään. Oltiin todellakin saatu joku paikan varasto asuttavaks. Bungalowissa ei ollu kaiteita ja ulko oven ja lattian välissä oli ihmisen mentävä reikä. Sängyn päällä oli 2cm kerros likaa, lavuaari ja wc oli ihan mustanruskeita ja sisällä asu kissa, joka oli pissiny lattioille. Oikeen unelmakoti tämmöselle perfektionistille. :D



Ei jaksettu tehdä asialle vielä sillon mitään, vaan meikattiin ja lähdettiin baanalle. Himmel bar Lonely beachin keskustassa osottautu meijän suosikiksi. Niin ja juomat sai tilattua lähinnä vaan ämpäreistä. Ei siis mistään 10litran, mut semmosista pienistä ja kivoista.
 Seuraavana aamuna saatiin vaihdettua toi likanen mörskä siivottuun ja vähän ehjempään mörskään. Tää uus tuntu kyllä aivan palatsilta siihen edelliseen verrattuna, kun se oli siivottu. Rannalla tuli loikoiltua yllättävän paljon. Lonely beachin ranta oli aika boheemi. Siellä oli tilaa, vaikkei mikään mahti iso ollutkaan. Meijän päätehtävät Changilla oli syöminen, juominen, uiminen ja auringonotto. Toteutettiin nää tehtävät aika huolella.
Tutustuttiin myös muutamiin uusiin tyyppeihin tuolla Changilla. Huikeita tyyppejä suoraan suomesta, muutama ruotsalainen, hollantilainen ja paikallinenki mahtu mukaan. Oli kyl niin kivaa porukkaa ja toivottiinki, et päästäis moikkaileen näitä suomalaisia viimeistään enskesänä tuolla kotimaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti