keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kohti Aasiaa


Lentoentimatka oli ihan mahottoman pitkä. Ensin muutama tunti Amsterdamiin, jossa parin tunnin odotus. Dameista matka jatkui Kuala Lumpuriin noin 12 h lennolla, jonka jälkeen oli taas muutaman tunnin odotus. Viimeinen lento oli kaksi tuntia Kuala Lumpurista Bangkokkiin ja oltiin vihdoin perillä! Pikkasen puuduttava lentomatka, mut kyllä kannatti!
Matkaa ei oltu suunniteltu sen enempää, kuin lennot ja kohteina Thaimaa, Laos ja Kambodza. Hotellit oli varattu vain kahdelle ensimmäiselle päivälle, joten jännä reissu tiedossa.
Oli ihana päästä vähän pois kotoota nyt kun sitä lomaa oli tarjolla niin pitkäksi aikaa ja, kun omaa kotia ei tunnu enää olevan. Koulussa ja töissä on kyllä huippua, mutta selkeesti lomat on vaan liian pitkiä. :P
No kuitenkin oli ihana palata tänne ”toiseen kotiin” kuukauden poissaolon jälkeen. Aurinkoa, lämpöä , reitti avoinna ja tietenkin huikea seura. Tornion kauneus Hulivili-Henna mukana! ;)
 Hotelli oli läheltä keskustaa nimeltään H- Residence, kivan näköinen hökkeli ja tähän mennessä ollaan ainakin oltu tyytyväisiä. Hotelli makso 10euroa yöltä per henki. Uima-allas katolla ja tosi auttavainen henkilökunta, nice.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti