lauantai 4. tammikuuta 2014

Vientiane, Laos

Saavuttiin tähän pieneen ja vaatimattomaan Laosin pääkaupunkiin Vientianeen. Lähinnä oltiin vaan ohikulkumatkalla ja oltiin jatkamassa seuraavana päivänä Vang Viengiin.
Anyways, käytiin vähän kiertämässä kaupunkia ja kavuttiinki kaupungin yhteen nähtävyyteen eli riemukaareen. Ihan kivat maisemat sieltä oliki. Bongattiin myös paljon munkkeja matkalla ja olis niin tehny mieli ottaa vähän yhteiskuvaa, mut se on kuulemma kiellettyä täällä. Dääämmm.
Käytiin myös kurkkimassa yhellä temppelialueella paikkoja. Paljon rakennuksia ja kimallusta. Kuvia ja glitteriä tai siltä se ainaki näytti. Kaikki oli niin kaunista ja hienoa.
Tuhansien askelten jälkeen päädyttiin syömään yhteen somaan pieneen kuppilaan, joka oli ihan tyhjillään.Paikan nimi oli Ilovenoodle. Henna söi vegeä ja ite söin saman mössön kanalla. Kipossa oli kanapaloja, riisiä, keltasia rusinoita, ananasta, pähkinää ja kanan makusia narunpätkiä. Kyllä! Karvasia, mutta maukkaita kanan makuisia narunpätkiä. Kai nekin oli sitten pakko syödä pois, kun kerran lautasella olivat.:D Olis ollu kyllä kiva tietää, mitä ne oikeasti oli mutta vastaan tuli pieni kielimuuri.
Ruoan jälkeen lähettiin kävelemään ilman mitään suunnistustaitoja kohti ääretöntä. Ja kyllä, eksyttiin aika huolella. Onneks söpö ja pieni paikallinen pizzapoika auttoi meijät taas takasin oikeille jäljille. Siellä taas suunnistettiin ja löydettiin monien kilometrien jälkeen takas hostellille.  Majoituttiin kahdeksan hengen dormissa, joka makso 4€ yöltä. Paikka oli tosi siisti, vessoja ja suihkuja oli vaan muutama ja patjat oli ihan kivikovia. Onneksi oltiin niin unisia, et uni tuli kyllä ihan sekunnissa. Univelkoja sai vähän kuitattua 12h yöunilla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti