perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusivuosi 2014, Bangkok!

Pitkien lentojen, pienten päikkäreiden ja rankan laittautumisen jälkeen lähdettiin etsimään meijän ihanaa luokkakaveria Emppua ja sen miestä Arttua. Skytrainilla keskustaan ja pientä palloilua yhdessä. Tuolla skytrainilla on niin helppo liikkua, eikä maksa juuri mitään. Illalla lähdettiin Empun ja Artun hotellin kattoterassille kilistelemään vuoden vaihdetta. Sisäänpääsy oli ilmainen hotellin asukkaille ja meille ;). Muille sisäänpääsy kustansi 2 000bahtia eli noin 40€, joka sisälsi kolme juomaa. Lilan värinen Mode Sathorn hotel josta oli huikeat maisemat korkealta katolta, ilotulituksia ja mahtavaa seuraa. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!
Kahden tunnin yöunien jälkeen otettiin suunnaksi Lumpini park, jonne pääsi helposti skytrainilla. Isohko puisto täynnä kauneutta, vihreyttä, rakastuneita pariskuntia ja pelottavia varaaneja. Käveltiin ympäri puistoa ja ihasteltiin maisemia ja hengitettiin raikasta ilmaa. Uskomatonta, että tämmösen miljoona kaupungin sykkeestä voi löytyä joku näin rauhallinen ja kaunis puisto, jossa mieli lepää. :)



Illalla vielä tavattiin Emilia ja Arttu. Kierreltiin Sala Daeng nimisen skytrain pysäkin ympärillä. Yhteistä ruokailua ja shoppailua. Kadut ja kujat oli kyllä välillä niin tukossa, että en suosittele ahtaanpaikan kammoisille ja toinen ahdistukseen johtava asia oli tinkiminen. Kaikista kamoista ja vaatteista saa tinkiä hintaa vähintään 75%, mitä niistä pyydetään. Sitä halvemmalla pääsee, mitä enemmän jaksaa ja osaa tinkiä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti