keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pattaya, Thaimaa

Maanantaina ajeltiin muutama tunti Bangkokista Pattayalle taxilla, joka kustansi 2000bahtia eli reilu 40euroa. Siellä me köröteltiin ruuhkassa ja matkalla oli pakko pysähtyä Starbucksiin hakemaan herkkujuoma!

Meillä ei ollut hotellia varattuna, eikä muutenkaan muita suunnitelmia. Pattayalla käytiin hotelleissa kyselemässä vapaita huoneita ja viidennellä kerralla nappas. Sabai Lodge kolmella uima altaalla, aivan rannnan tuntumasta. Eikä hintakaan ollut paha. 6 yötä 160euroa kahdelta hengeltä.
Ollaan otettu vaan super rennosti täällä ja nautittu auringosta ja hotellin altaasta. Mitä nyt yhtenäkin päivänä viihdyttiin altaalla noin kuutisen tuntia.


Illalla oli pakko käydä kokeilemassa Thai hierontaa öljyllä. 250bahtia eli noin 6euroa. Jonoa oli puolentunnin ajan niin alkuun otettiin vielä parilla eurolla puolentunnin jalkahieronta. Paikka oli nimeltään Sawaidee massage ja henkilökunta oli todella mukavaa. Siinä me puhuttiin henkilökunnan kanssa kaikki mahdolliset thai-kielen alkeet mitä osattiin ja nauru raikas. :D Tässä vähän sanastoa:
Tervehdys- sawatdii kaa
Mitä kuuluu?- sabaidii mai
Kiitos hyvää- sabaidii kaa
Kiitos- khop khun kaa
Kiire- leo leo
Lihava- pumpui / uan
En ymmärrä- mai khao dai

Thai ruokaa on tullut maisteltua, jos jonkin näköistä. Syötiin eilen niin tulista Green currya naudalla, että poltteli vielä kahden tunnin jälkeenkin suussa. Seuraksi oli sitten sweet and sour kanaa, niin helpotti pikkasen. Toisena lounaana nautittiin rapunoodelia ja Jussi maisto paikallista Congeeta eli jotain riisipuurohässäkkää. Vielä jossain vaiheessa yritän saada ostettua jostain kojusta grillattuja torakoita ja heinäsirkkoja. Pakkohan niitä on päästä maistelemaan (taas), kun kerran täällä asti ollaan.

Yhtenä iltana käytiin keilaamassa TopSie nimisessä ostoskeskuksessa. Peli maksoi 70bahtia per henki. Pelailtiin pari kierrosta ja yhtäkkiä tajuttiin, että koko paikka oli täynnä suomalaisia. Noin 100 suomalaista oli päättänyt tulla keilaamaan samaan aikaan kun mekin. Jesjes.
Pelien jälkeen käytiin hotellilla, vähän parempaa lookkia päälle, muutama viinilasi alle ja baanalle. Hypättiin lavataksin kyytiin, joka ajeli walking streetille asti. Maksettiin kyydistä 20 bahtia ja päästiin parin kilsan matka sillä. Pattaya on täynnä noita lavatakseja. Niitä ajelee täällä ihan älytön määrä koko aika ja, kun halutaan kyytiin niin vinkataan kuskille. Kun halutaan pois, niin painetaan hälytysnappia ja maksetaan kuskille. Yleinen periaate on, että 5bahtia per yhdet liikennevalot.
Walking street oli täynnä valoja, kylttejä ja ihmisiä. Aivan hullu meininki! Kierreltiin ympäriinsä ja kateltiin paikkoja ja katutanssijoita. Tällä kertaa ei menty minnekkään sisälle, vaan parin tunnin pyörimisen jälkeen lähdettiin takas hotellille.


Säästetään baareilut sitten perjantaille! ;)


2 kommenttia:

  1. Aaaaah, mäki haluun uima-altaalle! :D Mistä noi sun ihanat bikinit on?

    VastaaPoista
  2. Lähetään johki, ni pääset! :D Ihan vaan H&M!

    VastaaPoista