perjantai 20. joulukuuta 2013

Irlanti, Dublin

Kyllä on nyt jälkeenpäin naurussa pitämistä, vaikka aamulla ei kyllä naurattanut yhtään.
Eilen oli siis meidän ihanan tyttöporukan viiminen ilta tänä vuonna ja mukaan oli siis mentävä. Teemana super heroes! Ilta oli ihan huikea ja aamulla kävelin "kotia" kebabit kainalossa pilkun jälkeen.
 Olin laittanut kuusi herätyskelloa soimaan, joista en herännyt yhteenkään. Veli yritti soitella muutamaan otteeseen, joista vastasin viimeiseen. Kello oli 4.20 ja bussi lähti 4.25.
Nousin ylös sadasosasekunnissa, keräsin tavarani ja juoksin niin lujaa kun jaloista lähti.
Bussi oli juuri lähtemässä, mutta ehdin pysäyttämään sen.
Pikkasen oli helpottunut olo, kun istahdin bussiin ja matka jatkui kohti lentokenttää.
Kohteena oli siis toista kertaa Irlannin pääkaupunki Dublin ja isosiskon koti.
Viimeksi tuli käytyä täällä tasan vuosi sitten luokkakaverin kanssa.
Isoveli ja veljen kihlattu odotti minuu kentällä ja ne olikin siskolle pieni ylläri.
Isosisko ei siis tiennyt, että oltiin kaikki tulossa kylään ja tehtiinki pieni jekku.
Konetta odottaessa kentällä pieniä haaveiluja Ted Bakerin laukuista ja hanskoista, Guessin kellosta ja DKNY tuoksuista. Nooo, pakkohan sitä oli ostaa joku niistä mukaanki sitten. Ja tietty kentällä tuli vastaan vanha työkaveri ja hankolainen tuttu Jonna, jolle toivottelin hyvät reissut Espanjan auringon alle.

Lento meni Oslon kautta ja toisella lennolla mun ympärillä istukin läjäpäin pikkuvauvoja.
Ei paljon tuonu helpotusta tähän mun vauvakuumeeseen, ku kaikki oli niin super söpöjä!

Perillä Dublinissa ja otettiin Airport bus keskustaan hintaan 6€ one way. Siitä veli ja sen tytsy Anette hyppäs hotelliinsa piiloon ja lähin yksin isosiskon oven taakse odottelemaan. Pienet selittelyt miksi puolet tavaroista ei ollu tullu paikanpäälle, kun "matkalaukku oli kadonnut johki lennon aikana".
Sitten piti saada siskoni Mari kahvilaan selkä ulko-ovelle päin ja sehän onnistu mun hienojen selittelyjen jälkeen. Yhtäkkiä veljeni Kimmo ja Anette astu sisään ovesta ja yllätti Marin. Aivan mahtavaa ja superia! Jekku onnistu niin täydellisesti! Mari oli niin yllättynyt ja ilonen, aaws. :)
Jengi kasassa!
Iltaa vietettiin Hard Rock cafessa syöden, jonka jälkeen matka jatku The old storehouseen. Ihana live esitys ja huurteinen Guinness tai Bulmers nenän edessä. Täydellinen lopetus päivälle.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti