tiistai 29. syyskuuta 2015

Verona, Italy

Seuraavan viikon vieraana oli komee Rauman vahvistus. Viiden päivän vierailuun kuulu Innsbruckin perusnähtävyyksiä eli vanha kaupunki, maisemat Nordketteltä, iglu sekä muita perusjuttuja. Kolmantena päivänä huono ilma sai meijät muuttamaan suunnitelmia ja päätettiin tehä retki Italian Veronaan. 

Aamujunalla Veronaan, jossa oli lämpöasteita ja aurinkoa enemmän, kun uskals toivoa! Kierreltiin kaupunkia kolme tuntia, ettien samalla meijän majotuspaikkaa. Tuli käveltyä lähes koko kaunis kaupunki läpikotosin. Duomo, Romeon ja Julian parveke, kauniit pienet kujat, linnoja, siltoja sekä söpöjä taloja. 

Saavuttiin meijän majapaikalle ja pienenä yllätyksenä se olikin jonku oma koti. Tosi hieno ja iso, mutta hämmentävä Cosy Nest. Meitä vaan nauratti koko tilanne, kun luultiin että oltiin varattu joku hotellihuone. No, mutta Cosy Nest oliki paljon parempi, lähellä keskustaa ja pyörillä varustettuna. Otettiin pyörät alle ja kierreltiin kaupunkia. Jatkettiin jossain vaiheessa jalan ja käveltiin ristiin rastiin nättejä paikkoja. Todellinen romantiikan kaupunki, kun joka puolella rakastuneita pareja.

Illan aikana juotiin drinkkiä, käveltiin, käveltiin ja käveltiin. Ehkä paras tapa tutustua tohon pieneen ja nättiin kaupunkiin on käveleminen ympäriinsä. Päätettiin ilta mahtavalla juhla-aterialla Veronan keskustassa terassilla syöden. 

Ripaus rakkautta ja voilá, toi kaupunki lumos mut täysin! Voi tietty olla, että johtu suurimmaks osaks tosta seurasta!
Mut anyways Italia on aina hyvä vaihtoehto!

Takas Innsbruckissa tarkastaja päätti palkita nää kaks toheloa sakoilla. Just kun pääsin sanomasta, että ei ollu hyvä idea mennä pummilla! Että semmonen loma! Kuitenki viikko oli aivan mieletön ja täydellinen viimisestä huolimatta! Thanks honey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti